Енергия: Ядрена енергия, Водноелектрически централи, Топлоелектрически централи, Слънчева енергия, Вятърна енергия, Геотермална Енергия, Енергия от приливи и отливи

 

 
Рейтинг: 3.00
(595)


Енергия Публикации Енергия, Цени

Публикации / Новият енергиен план на Тръмп за САЩ

Новият енергиен план на Тръмп за САЩ
22.01.17 21:43

Автор: www.whitehouse.gov
 Новият енергиен план на Тръмп за САЩ

Енергията е съществена част от американския живот и неизменна част от световната икономика

Превод: Г. Котев: gikotev.blog.bg
An America First Energy Plan

Енергията е съществена част от американския живот и неизменна част от световната икономика. Администрация на Тръмп се ангажира с енергийни политики, които намаляват разходите за трудолюбивите американци и максимално използване на американските ресурси, които ни освобождават от зависимостта от чужд петрол.

Твърде дълго ние сме били възпирани от обременяващи наредби за нашата енергийна индустрия. Президентът Тръмп се ангажира с премахването на вредните и ненужни политики, като например Плана за действия по климата и водите на САЩ. Вдигането на тези ограничения в голяма степен ще помогне на американските работници, повишаването на заплатите с повече от $30 милиарда през следващите 7 години.Смисълът на енергийната политика започва с признанието, че имаме огромни неизползвани вътрешни енергийни резерви точно тук, в Америка. Администрация на Тръмп ще обхване шистовия нефт и газовата революция, за да осигури работни места и просперитет за милиони американци. Трябва да се възползваме от очакваните 50 трилиона долара от неизползван шистов нефт и природен газ, особено тези на федералните земи, които са притежание на американския народ.

Ще използваме приходите от производството на енергия, за да се възстановят нашите пътища, училища, мостове и публична инфраструктура. По-малко скъпа енергия ще бъде голям тласък и за американското селското стопанство.

Администрация на Тръмп се ангажира също да чисти въглищните технологии и за съживяване на американската въгледобивна промишленост, която беше болна прекалено дълго.

Освен че е добре за нашата икономика, увеличаването на вътрешното производство на енергия е в национален интерес за сигурността на Америка. Президентът Тръмп е решен да постигне енергийна независимост от картела ОПЕК и всички народи враждебни към нашите интереси. В същото време, ние ще работим с нашите съюзници от Персийския залив, за да се развият положителни енергийни взаимоотношения, като част от нашата стратегия за борба с тероризма.

На последно място, нашата нужда от енергия трябва да върви ръка за ръка с отговорното стопанисване на околната среда. Защитата на чистия въздух и чистата вода, опазването на природните местообитания и запазване на природните запаси и ресурси ще остане важен приоритет. Президентът Тръмп ще пренасочи американската енергийна политика към съществено значение на своята мисия за защита на нашия въздух и вода.

Едно светло бъдеще зависи от енергийните политики, които стимулират икономиката ни, гарантират нашата сигурност и защитават здравето ни. Под енергийните политики на администрацията на Тръмп бъдещето може да се превърне в реалност.Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1155